Isa weet mensen om haar vinger te winden

Isa, het zou zomaar eens de naam van dat buurmeisje of nichtje kunnen zijn waar iedereen mee wegloopt. Het meisje dat vriendelijk en betrokken is en altijd graag haar nieuwe bevindingen deelt met Jan en alleman. Met jou, met haar vriendinnen, maar ook met haar talloze volgers op haar blog, Instagram of YouTube-kanaal.

Niets is minder waar…

Het zou de werkelijkheid kunnen zijn, maar in dit geval is Isa niet de naam van een meisje maar de afkorting van het nieuwe Rotterdamse bedrijf, ‘Influential Story Agency’. Een creatief en gepassioneerd no-nonsense bureau waar ze al jaren ervaring hebben met content- en influencer marketing. En dat nu op basis van eigen kennis en vaardigheden, bedrijven helpt om klanten aan zich te binden met inspirerende verhalen.

Waardevol zijn is het geheim

“Welk bedrijf heeft er tegenwoordig geen moeite mee om te blijven opvallen in het alsmaar groeiende online landschap? Alles gaat tegenwoordig via het wereldwijde web en daarom groeien internetbedrijven, nog steeds als paddenstoelen uit de grond. Omdat consumenten door de bomen het bos niet meer goed zien en concurrentie op de loer ligt, is het daarom van belang om op te vallen en je doelgroep iets waardevols te bieden”! aldus Debby van Gorkum, oprichtster van Isa, die zich eerder bekommerde om de contentmarketing van Sunweb en zelf al jaren een travel & lifestyle blog onderhoudt.

Isa helpt bedrijven om de aandacht vast te houden

Isa helpt bedrijven niet alleen om weer onder de aandacht te komen, maar helpt ze ook om de aandacht vast te houden. Hoe? Door op een duurzame manier impact te maken met ‘influential stories’ ofwel invloedrijke verhalen waar de consument écht iets aan heeft. Verhalen die het DNA van het merk ademen, inspirerend, handig, of informatief zijn en volledig inspelen op de wensen en behoeften van de doelgroep. Volgens Isa is het geheim van een langdurige relatie met je klant, een kwestie van genoeg tijd en liefde; net als bij een goed huwelijk.

Kwaliteitscontent

De ‘influential stories’ worden door Isa gemaakt of door Social Influencers / Content Creators (mensen die een grote groep trouwe volgers hebben op internet en kwaliteitscontent leveren) die zich bij het bedrijf hebben aangesloten. Hiermee is Isa geen doorsnee agency, maar een bureau dat bedrijven helpt, om content- en influencer marketing op een vertrouwde manier te integreren binnen de bestaande marketingstrategie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *