q
Welkom bij Influential Story Agency.
Het contentmarketingbureau van Rotterdam.
Over mij - ISA
343413
page-template,page-template-moose,page-template-full_width,page-template-moosefull_width-php,page,page-id-343413,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,side_menu_slide_with_content,width_370,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Debby

The girl behind Isa

Er per toeval achter komen waar je passie ligt terwijl je al jaren gefocust was op andere doelen, maar vervolgens het roer omgooien om toch je hart te volgen. Dat is iets wat maar weinig mensen doen. Mij overkwam dit, twijfelde geen seconde en ging mijn droom achterna, totdat ik uiteindelijk uitkwam bij een eigen bedrijf, ‘mijn kindje’ Isa. In Isa kan ik al mijn creativiteit kwijt en deel ik mijn liefde en passie voor content met influencers en bedrijven.

 

Na jarenlang bezig te zijn geweest met mijn eigen blog en fulltime job als Webredacteur/Content Creator bij Sunweb, is het tijd om met Isa mijn ervaring over te brengen op influencers en bedrijven. Isa is daarmee dan ook geen doorsnee agency, maar een bureau dat op een persoonlijke manier hulp en ruimte biedt om merken met mensen te verbinden.

 

Wil je meer over mij weten? Bekijk dan mijn LinkedIn profiel.

handtekening

Volg me op LinkedIn