q
Welkom bij Influential Story Agency.
Het contentmarketingbureau van Rotterdam.
Influencer marketing | Isa
Bereik je doelgroep met influencer marketing en ga op een persoonlijke en doeltreffende manier te werk. Ontdek Influential Story Agency.
influencer marketing, influencers, online influencers, content, contentmarketing
342970
page-template-default,page,page-id-342970,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_370,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Influencer marketing

People do not buy goods & services, they buy stories

Influencers zijn hotter dan hot. Ze creëren te gekke content, hebben een grote groep volgers en brengen echt wat te weeg; ‘They rule the world’ in het alsmaar groeiende online landschap. De kracht van een influencer is groot en als je succesvol met ze kunt samenwerken, dan jouw bereik ook.

First things first, wat is influencer marketing precies?

Bij influencer marketing werk je samen met een populaire (internet) persoonlijkheid om invloed uit te oefenen op het gedrag en de mening van zijn fans of volgers. Influencers zijn echte trendsetters en worden gezien als geloofwaardig. Als de influencer ergens enthousiast over is, worden zijn volgers dat vaak ook. Wanneer jouw merk of bedrijf past bij de juiste influencer, kun je op een persoonlijke en doeltreffende manier je doelgroep bereiken.

Influencers beïnvloeden 

Steeds vaker speelt de content van influencers een belangrijke rol in het leven van velen. De cijfers wijzen uit dat steeds meer mensen en met name de groep millenials (mensen die geboren zijn tussen 1980 en 2000), zich eerst laten inspireren door een blog, vlog of social media post voordat zij een product of dienst in overweging nemen.

Meer dan alleen een goede match

De juiste influencer vinden voor jouw merk of bedrijf is geen makkelijke en vooral ook een tijdrovende opgave. Want, waar moet je nu precies op letten? Het bereik is een ding, maar ook aspecten als niche, engangement (betrokkenheid) en authenticiteit zijn belangrijk voor een juiste match. Heb je vervolgens een goede match gevonden, hoe ga je dan te werk om met elkaar een mooi resultaat te bereiken, hoe maak je influencer marketing succesvol?

Wij maken met jou influencer marketing succesvol

Isa heeft een achtergrond als ervaren blogger en houdt zich al jaren bezig met contentmarketing vanuit het bedrijfsleven. Hierdoor weten wij als geen ander hoe je een goede samenwerking tot stand brengt tussen influencers en bedrijven en hoe groot de impact is van deze nieuwe vorm van marketing. Graag helpen we jou om van influencer marketing een succes te maken!

Wil je meer weten over onze aanpak of over de voordelen van influencer marketing? Neem dan vrijblijvend contact op.