Van passie naar eigen bedrijf

Er per toeval achterkomen waar je passie ligt, terwijl je al jaren gefocust was op andere doelen, maar vervolgens het roer helemaal omgooien om toch je hart volgen. Dat is iets wat maar weinig mensen doen. Mij overkwam het en ging mijn droom achterna. Totdat ik uiteindelijk uitkwam bij een eigen bedrijf, waar ik al mijn creativiteit kwijt kan via “mijn alterego” Isa en mijn liefde voor content kan delen met influencers en bedrijven.

Wie is Isa?

Isa staat voor Influential Story Agency en is een creatief Rotterdams bureau met een grote passie voor content. Hoewel je zou vermoeden dat Isa een persoon is, zijn we een bedrijf waarbij persoonlijke betrokkenheid hoog in het vaandel staat. Ik wil dat bedrijven Isa zien als een helpende hand. Iemand die hen hulp biedt met de creatie van relevante en inspirerende content. Maar ook iemand die samen met hen zou kunnen kijken naar hoe contentmarketing binnen de huidige marketingstrategie past.

Wat doet Isa precies?

Isa helpt bedrijven om contentmarketing op de juiste manier toe te passen, maar kan ook het werk uithanden nemen van bedrijven die dit al succesvol doen. In de praktijk betekent het dat Isa samen met het bedrijf of merk kijkt naar zijn doelen en die samenbrengt met de wensen en behoeften van de doelgroep. Door hierop in te spelen zal de content real (relevante, engagement, authentieke en likeable) zijn en zal dit vertrouwen en interesse wekken bij potentiële klanten.

Hoe is Isa ontstaan?

Isa is ontstaan uit pure passie. Er is niets anders wat ik leuker vind dan bezig zijn met verhalen ofwel ‘influential stories‘ die raken. Ooit wilde ik inkoper worden in de reiswereld. Het reizen, het onderhandelen en nieuwe mensen ontmoeten leek me fantastisch! Maar toen ik daarvan mocht proeven, was het toch een stuk minder gezellig dan ik me had voorgesteld. Doordat ik daarna als webredacteur en blogger aan de slag ging en mijn creativiteit mocht loslaten, ontdekte ik waar mijn hart werkelijk ligt. Toen ben ik mijn droom achterna gegaan en kwam ik uit bij een eigen bedrijf.

Ik vind het belangrijk dat alles wat je doet vanuit je hart gebeurt. Daarom vind ik social influencers zo inspirerend. Zij zijn ook mensen die doen wat ze het liefste doen en van hun dromen werkelijkheid maken.

Wat is het verband tussen Isa en influencers?

Doordat ik ruim 4 jaar geleden mijn blog www.my-travelsecrets.com ben gestart, weet ik veel van de wereld van social influencers. Ik weet op welke manier zij benaderd willen worden, hoe je fijn kunt samenwerken met een merk of bedrijf en wat je er allemaal voor moet doen; ondanks dat het werk vaak niet voelt als werk en je vrijwel altijd uit passie bent begonnen. Doordat ik deze ervaring heb, en vanwege mijn jarenlange marketingervaring bij Sunweb, ook de kant van het bedrijf ken, weet ik hoe je een succesvolle samenwerking tussen beide kunt creëren. Hierdoor is influencers marketing een belangrijk onderdeel van Isa en helpen wij bedrijven wegwijs te maken met deze nieuwe vorm van reclame.

Wie is the girl behind Isa?

Een energiek persoon en een echte doorzetter; ik zal pas stoppen wanneer mijn doelen bereikt zijn. Het credo, ‘Niet lullen maar poetsen’ zoals ze het hier in Rotterdam zo mooi zeggen, is op mijn lijf geschreven. Daarnaast ben ik een echte socializer. Ik vind het leuk om nieuwe mensen te leren kennen en me te laten inspireren door persoonlijke verhalen. Dus wil je een mooi verhaal met mij delen, let me know! Ik sta altijd open om te babbelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *